lauantai 23. kesäkuuta 2012

Jos eilen tulikin kehuttua kotimaisia tuotantoja, niin täytyy tänään ottaa vähän sanoja takaisin. Kyse on tietysti siitä ikuisuuskysymyksestä liittyen raidereihin ja kanavalistoihin. Toki matkalla on monta mutkaa (bändi, tekniikka, ohjelmatoimisto, festivaalituotanto...), mutta silti muutosten määrä kanavalistoissa on sitä luokkaa, että B teki aiheesta jo oman lottokoneen. Kaikki muutokset etukäteen toimitettuihin listoihin nähden kirjataan kanava- tai monitoriryhmänumeroina ylös ja sunnuntaina numerot siirretään lottokupongille. Tyhjien pullojen keräämisen lisäksi siis myös Oy Veikkaus Ab osallistuu B:n makkarakassan ylläpitoon.

B:n oma lottokone
Kolmas Himos-päivä alkoi muutenkin ei-niin-hyvissä tunnelmissa. Festivaalin puolesta järjestetty ruokailu ei innostanut rauhalliseen aamupalaan / lounaaseen: ravintola täynnä kolmanteen aamuunsa herännyttä juhannuskansaa ja ruoka, joka muistutti ulkonöltään lähinnä kertaalleen syötyä keitto-pasta-ateriaa, joka katseli potentiaalisia ruokailijoita lämpöastioista keitetyn lampaan kasvoin. Siirryimme siis backstagen kahvi-munkkipallero-makkara linjastolle. Lavalla meitä kuitenkin odotti yllätys: bändille oli ilmoitettu, että lavalle saa tulla kaksi tuntia ennen vetoaikaa. B oli paikalla 2t15min ennen tuota hetkeä, mutta mitä lavalla olikaan? Ensimmäinen ryhmä täysin kattautuneena hyvinkin omatoimisesti, mutta siis suunniteltuun nähden täysin päin sitä ruumiinosaa, missä selkä menettää kunniallisen nimityksensä. Oli siis Klasun ja Rikun rokkikoulun aika. Jos niitä standeja otetaan, niin ne myös palautetaan paikoilleen perkele! Bändi purki itsensä ja aloitettiin alusta, tosin aamukahvin nauttimisen jälkeen. Oppi meni kuitenkin perille:
Crew: "Anteeks, saako tosta ottaa kaks standia ambiensseille?"
Riku: "Joo ottakaa."
Crew: "Tota...saisko vielä ottaa niille kaks lyhyttä standia, vaikka raiderissa lukeekin pitkät standit?"
Riku: "Noh...ottakaa nyt sitten."
Case closed. Veikkaanpa, että seuraavalla kerralla kyseinen orkesteri tulee lavalle sitten kun on sovittu - tai kun lavan crew niin ilmoittaa.

Mutta ei koskaan mitään niin huonoa ettei jotain hyvääkin. Työn alla on uusi firma: Klasun ja Rikun rokkikoulu Ab aputoiminimenä Lahden raideripalvelu Ky. Soita: 0700-raideri tai mailaa raiderit@kuntoon.fi! Firman graafisen ilmeen suunnittelun olemme päättäneet yksimielisesti antaa Saranpään mainostoimistolle - parempaa parkanolaista logosuunnittelua photoshopilla nopeasti ja luotettavasti.

Rokkikoulun / Raideripalvelun mainoskuvaukset on jo aloitettu


Tänään olisi siis luvassa viimeinen vetopäivä ja siihen sitten yöpurku päälle. C siirtyy 200m kakkoslavalta ykköslavalle ja B kohti Tuskaa. Hienoa on myös se, että niin kuin Provinssissa jo todettiin, Ilmatieteenlaitoksen sivuilta voi nykyään tarkistaa myös purkuajat. Ne on merkitty sinisellä paikkakuntakohtaiseen karttan:

B Riku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti