maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ei B sittenkään kuollut eikä kuopattu konemusiikin alle Provinssin YleX-lavalla, vaan olemme koko ryhmä hyvissä sielun ja ruumiin voimissa valmiina tuleviin onnistumisiin. Kokonaisuutena Provinssi oli B tiimin kannalta varsin mallikas suoritus. Kuten tapana on ollut, B venyi lasisulakkeisiin, toimistopalveluihin jne. ja suoriutui perustehtävistäänkin varsin mallikkaasti. Mutta tuo lauantain "electro music stage", joka siis käytännössä tarkoitti 12h konemusiikkia "täysii", ennen kaikkea auttoi meitä ymmärtämään, miksi suomalainen nuoriso voi huonosti ja miksi Hyvinkäällä ammuskellaan. Sääli. Ei kuitenkaan mitään niin pahaa ettei jotain hyvääkin: V-sarja päätteineen puski ääntä ulos varsin mallikkaasti koko 12h, joka aika siis soi "non-stop" lukuunottamatta yhtä bändiä (15min in, 5min out). Teltassa lämmöt ja kosteus välillä nousivat ja se näkyi myös päätteillä, jonka johdosta B:n kattaukseen kuuluu nyt myös 2kpl hannapakaris/clasolhsson-mallia olevia tuulikoneita ja 20 kylmäkallea pakattuna 2 thermopussiin. Hyvä ensiapu lämpeneville päätteille, mutta myös kaikille muille kuumana käyville.

Koneiden hiljenemistä odotellessa...

Sunnuntaina jälleen heräteltiin ilmoille tuo ihmiskunnan suuri kysymys "miksi"? Ääni kutsuttiin paikalle klo 8:50 ja klo 09 piti myös illan pääaktin (Justice, FRA) edustajien saapua paikalle. Toki heitä paikalle saapuikin, mutta ensimmäiset kaksi tuntia lavalla hääräsivät erilaiset valo- kuva- ja somistajahahmot ja vasta 11 aikaa pihaan kurvasi rekka äänituotteiden kanssa. Jälleen siis kaksi varsin hyvää yöuneen tarkoitettua tuntia kului bäkkärin kahvia hörppien ja palkon pohjalla makaillen. Ranskan ryhmä siis lastautui lavalle klo 11, sai laitteet juuri ja juuri kytkyyn, jonka jälkeen Klasun viiltävä ääni katkaksi melun: "four minutes!". Eli ripi rapi ranskalaiset takaisin lavan uumeniin ja Danny tilalle. Miksi siis tuo roudausharjoitus piti tehdä? Yhtään varsinaista ääntä ei järjestelmästä kuitenkaan otettu ja illalla vaihtoon oli varattu 90min. Lienee sitä suuren maailman meininkiä, mistä keski-ikää lähestyvä B-hahmo ei tiedä juurikaan mitään. Hyvä niin.

Ranskalainen dj-pyydys

Sen sijaan iso D oli keski-ikäisellekin erittäin hyvin ymmärrettävää musiikkia. Loistava bändi - varsinkin RNO-torviryhmä! - loistavia hittejä ja erinomaisen leppoisa tunnelma kävivät tanssijalalle messevästi. Elävä musiikki on vaan sitä oikeaa musiikkia. Tähän liittyen kaikille halukkaille tällainenkin linkki käytettäväksi: http://www.adressit.com/konemusiikki


Suomen kovin?

Ensimmäinen V-purku sujui varsin jouhevasti ottaen huomioon, että kaikki apukädet valjastettiin tällä kertaa viikonloppuna todella venyneen B valon käyttöön. Kukaan ei siis huutanut kenellekään - ja jos olisikin huutanut, niin ei siksi että kukaan olisi ollut vihainen, vaan ainoastaan siksi että kaikki varmasti kuulisivat ohjeet selvästi eikä mitään sattuisi ;) Itse V:n pudottaminen dolleihin osoittautui "kokeile ja epäonnistu" metodilla aavistuksen haastavaksi rastiksi, mutta loppujen lopuksi niput saatiin kuin saatiinkin kuljetuskuntoon (ja nyt arjen koittaessa ohjeet myös oikeaoppiseen purkuun ovat ainakin teoriassa olemassa). Kaikkine kommelluksineen (mm. trukki kiinni 40cm syvässä Provinssin hiekassa, raiserit äänirekkaan, rekkapakkaus ei dekiltä jne.) 4 tuntia oli varsin mallikas suoritus. Jatkossa puolta nopeammin.

Ajoin itse - säästin.

Onnellisesti sujunen kotimatkan päätteeksi pääsimme kaikki viettämään mukavaa pyykkipäivää kotioloihin. Keskiviikkona B:n tie vie kohti Himoksen Juhannusta. Lapuan lahja Suomen B2 kerholle, Rodeo Hinkkanen, tiimin keulilla vaihtuu vierailevaan isäntään, Parkanon rehtoriin, Jyrki Saranpäähän (no make difference?). Onnnistumisen avaimet siis ovat jälleen olemassa!...Juhannustaikoja odotellessa.

Hei-ny!

B Riku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti