torstai 14. kesäkuuta 2012

Hejssan kaikki!

Koska B tiimi jäi viime vuonna ilman "vuoden tiedottaja"-titteliä, ammutaan tänä kesänä astetta isommilla panoksilla ja Facebook-päivitysten lisäksi tiimi aktivoituu myös blogin välityksellä (Tosin ei ensimmäistä kertaa, vaan ainakin toista. Edellisestä kerrasta lienee kuitenkin jo puoli vuosikymmentä, joten on jo korkea aikakin palata tällekin foorumille.)

B aamukahvi Sammissa. Ei ole Suomen kesässä valittamista...


Tänään se sitten virallisesti alkoi: B kesä 2012! Tosin Klasu ja Suikkari olivat ottaneet jo pientä varaslähtöä aiheeseen viikko sitten Porin Iccu rockista (no make difference), mutta tänään tiimi täydentyi avauskokoonpanoonsa, missä edellä mainittujen herrojen lisäksi ahertavat Lassi "Rodeo" Hinkkanen, Riku ja Jaska sekä valon jumalatar Jani. Kesä käynnistyi Provinssirockin Yle X stagen rakennuksella, missä mukana oli myös mr. D&B Finland, Tero Hölttä, joka opasti tiimin D&B:n V-sarjan saloihin. B:n mukana kulkee siis tänä kesänä Tehtaan uutukainen V-sarja, johon kuuluu 20 x V8, 4 x V12 ja 24 x V-SUB (tästä varmaan kesän mittaan tarkempia luonnehdintoja on tulossa).

Flyin´and singin´


Ottaen huomioon, että tuttavuus oli kaikille suhteellisen uusi (paketit rantautuivat Ylöjärvelle vain pari päivää ennen h-hetkeä) sujui pitkä rakennuspäivä ilman sen suurempia kommelluksia. Aikaa toki kului, kun asiat tehtiin rakennuksen yhteydessä valmiiksi koko kesää silmällä pitäen, mutta itse setin kanssa ei liikoja aikaa tuhraantunut: ripustaminen menee niks-naks, huolellinen ArrayCalcin suunnittelu (kiitos mr. Hölttä) ja Export R1-toiminto antoivat lopputuloksena designin, joka oli vähintään 95%:sti valmis tositoimiin. Hakemalla haettuna muutama filsu sentään saatiin hukattua (ja hieman pudotettua alkuperäistä +18dB subbasta, joka jopa Rodeolle oli aavistuksen liikaa...). Linjat "tsöh-tsöh" ja tiimi olikin valmis siirtymään kohti majoitusta ja kenties jonkinlaista makkaranpaistoa perinteisen ASF:n hengessä.

Yleisön pyynnöstä huolimatta...we´ll be back. (tai niin kuin ranskalainen asian ilmaisisi: I´ll be back with some more notes)

B Riku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti