keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

B tiimin kesän ´12 löytöretki vei ryhmän tällä kertaa Keski-Suomen yöttömään yöhön, Jämsän Himokselle. B feat. Parkanon rehtori huolehtii Juhannusjuhlien Voice-lavan äänestä yhdessä A-valon kanssa, kun taas C-ääni ja B-valo kera äänekkään geniksen vastaavat Heräämö-lavan audiovisuaalisesta toteutuksesta. Tämä lienee nyt sitä miksausta (no make difference). Niin tai näin, homma toimii vaikka sitten hitaasti mutta varmasti. Erikoisempi subbas-array ja Rodeon jälkeensä jättämät parit mystiset(?) kaapeloinnit aiheuttivat hieman arpomisia. Samoin huomattavasti normaalia ripustamista hitaampaa on, jos kaiuttimien 5-8 kulmat vaihdetaan kulmien 9-12 kulmiin (ja päinvastoin) nyytin jo roikkuessa ilmassa. Mutta mitä parkanolainen ei onnistu tekemään, ei sitä liene tarkoitettu tehtäväksikään.Jo toistamiseen todettiin kuitenkin se tosiasia ettei V juuri filsuja kaipaa. Hakemalla löytyi yksi + Kouvola kohdennus ja pari lisää etufilleihin. On se vaan aika V tuo setti.

Jos Provinssissa setistä ja tiimistä otettiin mittaa konemusiikilla, ei täällä siitä ole huolta. KT, Makkonen, Apulanta, Chisu, GG Caravan...ei paha lainkaan. Aikaa vieneestä rakennuksesta huolimatta, on illalla luvassa lettukestit by Klas. Ei haittaa lain :)

B / Klasu on myös laajentanut tarjolla olevia palveluitamme. Tätä nykyä lavalta lähtiessä on mahdollista saada mukaansa moniraitatallenne. Lenseä lahtelainen kauppaa talenteita edulliseen "osta kolme, maksa kaksi" (raitaa) tyyliin.Uutiset tiesivät kertoa, että uudessa Musiikkitalossa ei kuulemma kuulukaan joka paikassa - esim. bändin takana - yhtä hyvin kuin edessä. Myös B-tiimi on tullut tähän lopputulokseen vuosien saatossa. Joskus tähän on myös pyritty.

B Riku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti