perjantai 22. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen Himos-juhannus vetopäivä on takana (allekirjoittaneelle muuten ehkä toinen tai kolmas työpäivä Juhannuksena kautta aikojen - saavutus kait sekin). Setti toimii, bändit toimii, B toimii...aurinkoisissa tunnelmissa siis kaiken kaikkiaan tätäkin kisaa läpi viedään (ja nyt koputetaan puuta - kop-kop-kop - no make differenece).

Päivän päätteeksi pohdittiin hieman (työ)asioita - saunan lauteilla tietenkin. Vaihtoajat Provinssissa ja Himoksella ovat olleet lähes identtiset (60min), mutta silti Provinsissa vaihdon päättymisen jälkeen vedon alkuun oli aikaa noin 5-15min. Himoksella sen sijaan palkoaikaa vaihdon jälkeen on ollut lähes poikkeuksetta 30-45min. B pohdinta tästä on se, että suomalaiset tuotannot ovat varsin hyvin organisoituja, toimintakulttuuri on yhteneväinen taiteilijoilla, vierailevilla teknikoilla ja B:llä. Muutokset selviävät kerralla ja sen jälkeen asiat ovat kaikilla tahoilla ymmärretty samalla tavalla. Helppoa. Toimivaa. Kotimaiset orkesterit myös todella käyttävät aikansa hyödyksi load innistä lähtien. Kun raiserit saapuvat dekille, on yleensä jo yli puolet kanavista kytketty, kun taas ulkomaan elävät alkoivat siinä vaiheessa vasta ihmettelemään kanavalistan paikkansa pitävyyttä. Noh, täytyy ehkä osoittaa syyttävällä sormella myös erinäisiä tekno- / dj-ryhmiä, joita Provinssissa riitti enemmän kuin tarpeeksi. Edellä kuvattu haahuilu ei pidä paikkaansa Provinssissakaan kotimaisten ryhmien osalla - ja tuskin kaikkien ulkolaistenkaan; B ulkolaisten kyllä.

Vielä kun joku keksisi tavan varata tuota 3G kaistaa tärkeiden asioiden, kuten esim. Kurmitsaverkon ja sitä kautta tämän B tiedottamisen käyttöön, niin kaikki olisi hyvin. Juoppo-festaripuheluille oma kaistansa ja ammattilaisille omansa. Näin toimittaessa tämäkin kirjoitus olisi saanut värityksekseen monia mieliinpainuvia kuvia Kuvavirrasta, mut ku ei :( Syssymmällä sit taas. Ugh - jag har talat!

Tänään luvassa paljon suomipoppia, mistä keski-ikäinen tiedottaja on iloinen.

B Riku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti