lauantai 16. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen varsinainen V-festaripäivä on onnellisesti takana ja käyttäjien kokemukset ja palautteet PA:sta ovat pelkästään positiivisia. (Tosin Lapuan lahja haikailee vielä B2:n perään, mutta näin lavalla / teltan ulkopuolellakin aikaa viettävänä on mukavaa, kun ääni suuntautuu sinne maksavan yleisön suuntaan.) Viime vuotiseen verrattuna myös lava on selvästi rauhallisempi (siis myös äänen osalta) kuin mennä kesänä. Tähän ei kuitenkaan ole syynä tapahtuneet miehistönvaihdokset, vaan lähinnä stereon vaihtuminen. Santtu, we all miss you so :) Yritän parhaani mukaan täyttää saappaitaisi ja ainakin Rodeon kyykyttämisessä ollaan jo hyvällä tiellä.Kollega Klas rakensi eilen aikamoisia pyydyksiä. Vai mitä olette mieltä tästä näkymästä:Tosin seurauksena voi sitten olla jotain tällaista:


Mutta kuten tiedetään "B venyy". Venymistä ja ymmärrystä tarvittiin avauspäivänä myös siinä vaiheessa, kun ulkomaan seppä halusi itse kollegoineen tehdä kaiken patchiin liittyvän. Hienoa sinänsä, että ollaan oma-aloitteisia, mutta jos aakkosissa on epäselvyyttä, niin kyllä silloin kannattaa ainakin kysyä A on yhä A ja B on B. Eikä siinä vielä kaikki; meillä C:kin on ollut ihan vaan C ja D=D. No make difference - or does it?

Uusi päivä kaiken muuttaa voi ja niin tulee tapahtumaan, kun festivaalipäivä #2 kahlataan finaaliin. Aamulla B kutsuttiin paikalle klo 10. Eipä tuo nyt niin kummallista ole, kun veto kuitenkin alkaa jo klo 14, mutta kun lavalle asetellaan 4kpl dj-miksereitä ja 2 58:a, niin kyllä aamun kysytyin kysymys on ollut "miksi!?".  Provinssi Piri-rockiksi ristimämme lauantai vierähtää siis konemusiikin pauloissa. Ja jottei asia olisi liian helppo, niin luonnollisesti keskellä päivää on yksi (1) live *huok*. Veikkaanpa, että tämän päivän aikana kerrottavaa tulee paljon, mutta onko siitä osakaan julkaisukelpoista edes tässä blogissa onkin jo kokonaan toinen kysymys. Sitä odotellessa Klas lähettää kaikille terveisiä "kaikki aistit terävinä vastaanottamaan"

Hei-ny ja palaamisiin. Go England!

B Riku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti