sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kolmas Tuska päivä, purkupäivä, kotiin päivä! Yllättävän kivuttomasti kaikki on (taas kerran) sujunut. B venyy ja pitää kaikkien mielet hyvinä. Klas koodaa tietokoneasioita A-tiimille ("Granqvistin Heritage ohjelmointipalvelusta hyvää päivää"), Lassi hakee turvaa Audiojumalasta (onnistuneesti), minä ja Jaska pohditaan erilaisia off-stand asioita ja joskus vielä onnistutaankin. Toki vastataan myös raidereiden tilauksiin parhaan mahdollisen kykymme mukaan, kuten tämä alla oleva esimerkki osoittaa:


  
Sitä saa, mitä tilaa
Lopputulos oli sitten kuitenkin bändin omat 904:t. Vielä en ole asiasta miksaajan kanssa keskustellut, on nimittäin ollut vierailla kovin hyvä tunnelma kaikesta huolimatta (ja ehkä nimenomaan sen takia) tällä sunnuntaiaamun ensimmäisellä ryhmällä. Näköjään festareille kannattaa omien mikkien lisäksi ottaa myös omat tupakat mukaan. Happy faces...

Tänään olisikin sitten luvassa purkunäytös mallia "ripi-rapi", koska tarkoitus on nähdä ainakin toinen puoliaika EM-finaalista kotisohvalta käsin. Tavotteita pitää olla. Ensi viikolla sitten on vuorossa Ruisrock, missä A ja B risteytetään jälleen kerran. B etupää kera Lassin (hieno mies muuten!) siirtyy A tiimiin ja vastalahjaksi saamme A:n etupään kera P. Pihlaisen. No make difference? Oma ensitapaamiseni hra Pihlaisen kanssa on kyllä jäänyt kuvaksi verkkokalvolleni. Joskus vuonna kirves ja miekka olin Tangokadulla etupään väijyssä tärisemässä ja jännittämässä. Pihlainen astui foh-peräkärryn ovelle, katseli ja kuunteli noin 5 sekuntia sanomatta sanaakaan (tosin tuo 5 sekuntia tuntui silloin vähintään tunnilta) ja totesi sen jälkeen "jaa että tällasta menoa", kääntyi kannoillaan ja poistui. Melkein kuin se kuuluisa "ihan kiva".

Lassi haki tänään kova luokan suojaa kiusaamiselle. Kuten tiedossa on, ei Santtu tänä vuonna ole mukana B tiimissä ja allekirjoittanut yrittää hoitaa edes osan Santun aiempien vuosien tontista. Tärkeimmäksi tehtäväksi kaikista olen valinnut Rodeon nöyryyttämisen aina tilanteen tullen. Rodeo teki kuitenkin varsin odottamattoman vastaliikkeen ja kääntyi Audiojumala Saarisen puoleen. Jatkossa, jos kiusaaminen jatkuu, on Lassilla kuuma linja Saariselle ja kuulemma se kiusaaminen sitten loppuu. Jos Reima luet tätä, niin kaikenlainen kiusaaminen on jo loppunut. Haen kohta Lassille kupin kahvia ja lounaan ettei tarvitse muutenkin lyhyitä vaihtoja (60-75min) käyttää kävelemiseen. Kaikki hyvin siis. Toivotaan ettei salama iske Volvon laturiin motarilla ja päästään turvallisesti kotiin.


Amen.

B Riku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti